+30 210 866 4491

ΚΑΛΑΘΙ

Θεραπείες

/
Θεραπείες

Έρευνα και Ανάπτυξη

Τα προϊόντα της  Anagenessis, μιας εταιρίας αμιγώς ελληνικής, περιέχουν υψηλές ποσότητες από βιταμίνες, ένζυμα, φυτικά βλαστοκύτταρα και αλλά θρεπτικά συστατικά. Κάθε φορά που χρησιμοποιούνται καταγράφεται ένα πραγματικό «θαύμα» στη γυναίκα που, εφόσον τα εμπιστευτεί, δεν τα αποχωρίζεται πια. Πολλοί είναι εκείνοι άλλωστε που αναγνωρίζουν τα συγκεκριμένα προϊόντα ως την τελευταία «επανάσταση» στον τομέα της κοσμετολογίας.

Η έρευνα για την Anagenessis αποτελεί τον πυρήνα της δημιουργίας των επαγγελματικών προϊόντων .

Η δημιουργία ενός προϊόντος για να παρέχει νεότητα στην επιδερμίδα επιβάλλεται η  αφοσίωσή στην επιστήμη και την λειτουργία του δέρματός.

Προστασία των τελομερών, το κλειδί της νεότητας, από την FBM Anagenessis. Η ίδρυση της εταιρείας ήταν το άμεσο και το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα μιας επαναστατικής ανακάλυψης που έθεσε το πρότυπο για την προστασία των τελομερών

Η Anagenessis συνεχίζει να δημιουργεί  προϊόντα επόμενης γενιάς που θα βελτιστοποιήσουν την υγεία του δέρματος.

Ειδικότερα για την επιδερμίδα και την γήρανσή της, την υγιή δομή και λειτουργία των κυττάρων και την σύσφιξη προσώπου και σώματος.

Η διατήρηση της οργανωμένης δομής του δέρματος, διακρίνεται ανατομικά σε 3 βασικές κυτταρικές στιβάδες, την επιδερμίδα, το χόριο και τον υποδόριο ή λιπώδη ιστό, από έξω προς τα μέσα με διαφορετική κυτταρική σύσταση κάθε στιβάδας και κατά συνέπεια διαφορετική δομή και λειτουργία είναι απαραίτητη για την διατήρηση νεανικού δέρματος. Καθώς η επιδερμίδα γερνά, οι ίνες του κολλαγόνου και της ελαστίνης οι οποίες είναι τα κύρια δομικά συστατικά του χορίου, είτε λόγω ηλικίας, είτε από τον συνδυασμό εξωγενών παραγόντων, όπως οι περιβαλλοντολογικές συνθήκες ( ρύπανση), οι καθημερινές συνήθειες (ηλιακή έκθεση ή έλλειψη ύπνου, ανθυγιεινός τρόπος ζωής) και οι χρόνιες φλεγμονές διαβρώνονται. Ομοίως καταστρέφεται η εξωκυττάρια θεμέλια ουσία του χόριου , και αλλοιώνεται το αγγειακό δίκτυο και οι ελεύθερες νευρικές απολήξεις. Ο συνδυασμός των παραπάνω οδηγεί στην αταξία και στην χαλάρωση της δομής του δέρματος.Το χόριο χάνει την πυκνότητά του και το δέρμα δείχνει σημάδια γήρανσης. Η δομή των ινών κολλαγόνου αρχίζει να μετουσιώνεται, δηλαδή να αποδιαττάσεται. Οι μορφολογικές
μεταβολές στο δίκτυο των ινών κολλαγόνου, οδηγούν σε απώλεια της ελαστικότητας του
δέρματος και τελικά προκαλείται ρυτίδωση.
Η Anagenessis για την αντιμετώπιση των παραπάνω συνεπειών επιλέγει την χρήση δραστικών συστατικών με κατάλληλους συνδυασμούς στα εξειδικευμένα προϊόντα προσώπου και σώματος, που διαθέτει. Οι μελέτες σε συνθήκες εργαστηρίου (in vitro) παρουσίασαν αποτελεσματικότητα, βελτίωση της εξωκυτταρικής δομής και ενίσχυση της επιδερμίδας με αύξηση της πυκνότητας του κολλαγόνου (+ 239 %).”

Στην διάθεση σας για διευκρινήσεις!

5 με 10 χρόνια νεότερη επιδερμίδα

Η Anagenessis Personal Clinic είναι μια καινοτόμος εταιρεία με εξειδικευμένα θεραπευτικά προϊόντα. Εστιάζουμε στην προστασία των τελομερών και έχουμε δημιουργήσει προϊόντα, που αποτελούν ουσιαστικά ένα μοναδικό συμπύκνωμα ζωής, τα οποία χρησιμοποιούν καταξιωμένοι δερματολόγοι αλλά και ινστιτούτα αισθητικής με τεράστια εμπειρία.

Τα προϊόντα της Anagenessis, μιας εταιρίας αμιγώς ελληνικής, περιέχουν υψηλές ποσότητες από βιταμίνες, ένζυμα, φυτικά βλαστοκύτταρα και αλλά θρεπτικά συστατικά. Κάθε φορά που χρησιμοποιούνται καταγράφεται ένα πραγματικό «θαύμα» στη γυναίκα που, εφόσον τα εμπιστευτεί, δεν τα αποχωρίζεται πια. Πολλοί είναι εκείνοι άλλωστε που αναγνωρίζουν τα συγκεκριμένα προϊόντα ως την τελευταία «επανάσταση» στον τομέα της κοσμετολογίας.

Τα προϊόντα της Anagenessis μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα μηχανήματα που υπάρχουν στα ινστιτούτα αισθητικής και δερματολογικά ιατρεία.

Η έρευνα για την Anagenessis αποτελεί τον πυρήνα της δημιουργίας των επαγγελματικών προϊόντων.

Η δημιουργία ενός προϊόντος για να παρέχει νεότητα στην επιδερμίδα επιβάλλεται η αφοσίωσή στην επιστήμη και την λειτουργία του δέρματός.

Προστασία των τελομερών, το κλειδί της νεότητας, από την FBM Anagenessis. Η ίδρυση της εταιρείας ήταν το άμεσο και το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα μιας επαναστατικής ανακάλυψης που έθεσε το πρότυπο για την προστασία των τελομερών

Η Anagenessis συνεχίζει να δημιουργεί προϊόντα επόμενης γενιάς που θα βελτιστοποιήσουν την υγεία του δέρματος.

Αποτελεσματικότητα

Καθώς η επιδερμίδα γερνά, οι ίνες του κολλαγόνου και της ελαστίνης οι οποίες είναι τα κύρια δομικά συστατικά του χορίου, είτε λόγω ηλικίας, είτε από τον συνδυασμό εξωγενών παραγόντων, όπως οι περιβαλλοντολογικές συνθήκες ( ρύπανση), οι καθημερινές συνήθειες (ηλιακή έκθεση ή έλλειψη ύπνου, ανθυγιεινός τρόπος ζωής) και οι χρόνιες φλεγμονές διαβρώνονται.
Ομοίως καταστρέφεται η εξωκυττάρια θεμέλια ουσία του χόριου , και αλλοιώνεται το αγγειακό δίκτυο και οι ελεύθερες νευρικές απολήξεις.
Ο συνδυασμός των παραπάνω οδηγεί στην αταξία και στην χαλάρωση της δομής του δέρματος.Το χόριο χάνει την πυκνότητά του και το δέρμα δείχνει σημάδια γήρανσης. Η δομή των ινών κολλαγόνου αρχίζει να μετουσιώνεται, δηλαδή να αποδιαττάσεται.
Οι μορφολογικές
μεταβολές στο δίκτυο των ινών κολλαγόνου, οδηγούν σε απώλεια της ελαστικότητας του
δέρματος και τελικά προκαλείται ρυτίδωση.
Η Anagenessis για την αντιμετώπιση των παραπάνω συνεπειών επιλέγει την χρήση δραστικών συστατικών με κατάλληλους συνδυασμούς στα εξειδικευμένα προϊόντα προσώπου και σώματος, που διαθέτει.
Οι μελέτες σε συνθήκες εργαστηρίου (in vitro) παρουσίασαν αποτελεσματικότητα, βελτίωση της εξωκυτταρικής δομής και ενίσχυση της επιδερμίδας με αύξηση της πυκνότητας του κολλαγόνου (+ 239 %).

Κλινικές Μελέτες

Κλινικά αποδεδειγμένη δράση

Στα προϊόντα Αnagenessis από την πρώτη χρήση φαίνεται το αποτέλεσμα!!

Τα φυτικά βλαστοκύτταρα που επιλέγουμε για τα προϊόντα Anagenessis, οργανώνουν την εσωτερική δομή του δέρματος κάνοντάς το να δείχνει ΝΕΟΤΕΡΟ.

Οι In vitro μελέτες που έγιναν με τα φυτικά βλαστοκύτταρα που χρησιμοποιεί η Anagenessis δείχνουν ότι αυξάνει τη σύνθεση των βασικών γονιδίων :

 • Collagen VΙ
 • Elastin
 • ADAMTS2

που σχετίζονται με την ποιότητα και τη δομή της επιδερμίδας.

Προϊόντα για Λεύκανση Επιδερμίδας

 • Ορατά αποτελέσματα στην μείωση μελανίνης. -22 % μείωση σε 76 %
 • -22 % μείωση σε 76 % των εθελοντών
 • +90 % πιο λαμπερή επιδερμίδα.
  μείωση της μελανίνης ως 22 % ότι σε 76% των εθελοντών
 • Επαναφέρουν την παραγωγή της τυροσινάσης
 • Ενώ ταυτόχρονα προσφέρει πιο λείο και νεανική επιδερμίδα το 90 % τον εθελοντών.

Προϊόντα για αντιγήρανση

 • Ορατά αποτελέσματα στην μείωση μελανίνης
 • Μείωση βάθος Ρυτίδων μέχρι –57%
 • Αύξηση πυκνότητας της επιδερμίδας +37%
 • Μείωση Ρυτίδων κατά 15% σε μόλις 20 μέρες
 • Μείωση στις Ρυτίδες μετώπου σε ένα μήνα – 24 %
 • Μείωση της οξειδωτικής γήρανσης των κυττάρων κατά 4,5 χρονιά μέσα σε 2 μήνες.
 • + 14% των ινών κολλαγόνου που οδηγούν σε σύσφιξη του τρισδιάστατου πλέγματος της επιδερμίδας και στην ελαστικότητα
 • +74% Στην λάμψη με χρήση 30 μέρες
 • +30% Αύξηση στην ελαστικότητα της επιδερμίδας

Προϊόντα για την περιοχή των ματιών

 • +14% των ινών κολλαγόνου που οδηγούν σε σύσφιξη του τρισδιάστατου πλέγματος της επιδερμίδας και στην ελαστικότητα
 • -32% στο μήκος και το βάθος των ρυτίδων και λεπτών γραμμών μέσα σε 28 μέρες
 • +74% Στην λάμψη με χρήση 30 μέρες
 • 74% Μείωση των μαύρων κύκλων
 • 30% Αύξηση στην ελαστικότητα της επιδερμίδας