+30 210 866 4491

ΚΑΛΑΘΙ

Η εταιρεία

/
Η εταιρεία

FBM (Face Body and Mind ) Anagenessis Personal Clinic.

Η εταιρία Anagenessis Personal Clinic σκέφτεται τον πλανήτη και το άτομο δημιουργώντας προϊόντα που επιφέρουν την ισορροπία στο πρόσωπο, στο σώμα, στη ψυχή και το περιβάλλον.

Η Anagenessis Personal Clinic στη συνεχή αναζήτηση για το καλύτερο, με στόχο να δημιουργηθεί μια σειρά με καλλυντικά ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ και με τα καλύτερα αποτελέσματα για τη νεότητα και την υγεία του προσώπου και του σώματος.

Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν Συντηρητικά (άρα ούτε parabens). Επίσης δε περιέχουν προπυλενογλυκόλη η οποία έχει κατηγορηθεί για πιθανούς ερεθισμούς αλλά ούτε και παραφινέλαιο, το οποίο είναι πετρελαϊκό παράγωγο και δεν επιτρέπει στο δέρμα να αναπνεύσει.

Τα προϊόντα μας απορροφούνται άμεσα, δρουν γρήγορα στην επιδερμίδα και προσφέρουν σύντομα λάμψη και υγεία.

Εξειδίκευση και αποτελεσματικότητα.

Ο στόχος της εταιρείας είναι να εστιάσει στο να δώσει νεότητα στην επιδερμίδα. Το σημαντικότερο κομμάτι στην κοσμετολογία είναι η κατανόηση της επιδερμίδας και ποιες είναι οι ανάγκες της, ώστε να υπάρχει αποτελεσματικότητα. Υπάρχουν πολλές εταιρείες στον χώρο που δημιουργούν προϊόντα αλλά δεν το κατανοούν αυτό. Η Anagenessis Personal Clinic το έχει καταφέρει. Για εμάς αποτελεί βασικό μας στόχο και έτσι έχουμε καταφέρει να πρωτοπορούμε στην κοσμετολογία, με την δημιουργία προϊόντων επόμενης γενιάς, ώστε ακόμη και με την χρήση ενός προϊόντος να βλέπουμε μείωση ρυτίδων, λάμψη και αύξηση πάχους της επιδερμίδας. Η Anagenessis Personal Clinic, μετά από έρευνες, εστίασε στο να δημιουργήσει καινοτόμα εξειδικευμένα προϊόντα με μεγάλη διεισδυτικότητα στην επιδερμίδα, τα οποία φέρουν άμεσα ορατά αποτελέσματα σε συνδυασμό με ιατρικά μηχανήματα .

Παρακολούθηση από εξειδικευμένο αισθητικό ή δερματολόγο.

Η θεραπεία με τα προϊόντα Anagenessis Personal Clinic, γίνεται πάντα από ειδικό με τις κατάλληλες γνώσεις. Είναι βασικό να γίνεται συνεχής παρακολούθηση για την πορεία της επιδερμίδας από εξειδικευμένο άτομο για την αποτελεσματικότητα της θεραπείας που θα δείξει την επιδερμίδα 5 με 10 χρόνια νεότερη.

Καινοτομία Anagenessis.

Καλλυντικά προϊόντας ελεύθερα μολύνσεων , χωρίς τη χρήση συντηρητικών ουσιών.

Η Νομοθεσία που διέπει τα καλλυντικά είναι η παρακάτω:

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΚ) αριθ. 1223/2009 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 30ής Νοεμβρίου 2009 για τα καλλυντικά προϊόντα.
Σύμφωνα με αυτή, όλα τα συντηρητικά που επιτρέπονται να χρησιμοποιηθούν σε καλλυντικά προϊόντα βρίσκονται σε θετική λίστα στο παράρτημα.
Παρόλα αυτα το προϊόν καταφέρνει και παραμένει ελεύθερο μολύνσεων, πράγμα που αποδεικνύεται από τα επιτυχημένα τεστ δοκιμασίας συντήρησης (challenge test) που έχουν γίνει στα τελικά προϊόντα.
Το τεστ δοκιμασίας συντήρησης (challenge test) ακολουθεί πρωτόκολλο Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας.
Ο τρόπος επίτευξης του παραπάνω οφείλεται , μεταξύ άλλων, σε ένα φυτικό δραστικό.
*Σειρά Rejuvenate.
Επιστημονικός Συνεργάτης FBM Anagenessis
Μπουκουβάλα Δανάη