+30 210 866 4491

ΚΑΛΑΘΙ

Πείτε αντίο στις ρυτίδες

/
/
Πείτε αντίο στις ρυτίδες

Η εμφάνιση των ρυτίδων συνδέεται άμεσα με την κληρονομικότητα, τον τρόπο ζωής μας, τις διατροφικές μας συνήθειες και με το πόσο συχνά φροντίζουμε την επιδερμίδα μας.
Η γήρανση του δέρματος και η εμφάνιση των πρώτων ρυτίδων ξεκινά από την ηλικία των 20 ετών, καθώς από αυτή την ηλικία και μετά, η φυσική παραγωγή κολλαγόνου από τον οργανισμό αρχίζει να επιβραδύνεται. Ωστόσο, τα πρώτα σημάδια της γήρανσης και των ρυτίδων κάνουν την εμφάνισή τους αργότερα.

Μερικά από τα σημάδια αυτά είναι οι πρώτες ρυτίδες – λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια, οι ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο και γύρω από τα χείλη καθώς και οι μαύροι κύκλοι.
Η Ενισχυμένη αντιρυτιδική κρέμα ημέρας SPF 50 της Anagenessis, με την πρωτοποριακή αντηλιακή φόρμουλα, παρέχει τη δράση των εξειδικευμένων συστατικών της ενάντια στη φωτογήρανση. Τα αντηλιακά φίλτρα σύγχρονης τεχνολογίας προσφέρουν πολύ υψηλή προστασία από τη UVA-UVB ακτινοβολία. Σε συνδυασμό με το πολύτιμο Λυκοπένιο από ντομάτα αποτελούν ένα ισχυρό και απαραίτητο αντιοξειδωτικό δίδυμο κατά την έκθεση στη UV ακτινοβολία. Παράλληλα καθυστερεί τις μεταβολικές δραστηριότητες που οδηγούν στο γήρας, ενώ τα σάκχαρα από σιτάρι προσφέρουν άμεση και μακράς διάρκειας ενυδάτωση. Το υαλουρονικό οξύ και η βιταμίνη Ε, γνωστά όπλα στη μάχη με το χρόνο, συμπληρώνουν το κοκτέιλ νεότητας.
Μελέτες σε εθελοντές έδειξαν μείωση στο βάθος των ρυτίδων κατά μέχρι και 57% και αύξηση της πυκνότητας της επιδερμίδας έως και 37%, με τη χρήση του προϊόντος για ένα μήνα.

Κοινοποίηση