+30 210 866 4491

ΚΑΛΑΘΙ

Βλαστοκύτταρα: Τα οφέλη στην επιδερμίδα.

/
/
Βλαστοκύτταρα: Τα οφέλη στην επιδερμίδα.

Τα Φυτικά Βλαστοκυτταρα από Edelweiss στη Θεραπεία Rejuvenate
Τα φυτικά βλαστοκυτταρα είναι αρχεγονα φυτικά κυτταρα τα οποία χρησιμοποιούνται στην φυτοθεραπεία και τη γεμοθεραπεία (gemotherapy) σε πόσιμα σκευάσματα για να καταπολεμισουν διάφορες παθήσεις. Αυτά τα κυτταρα βρίσκονται στα φρέσκα βλαστάρια, στα μπουμπούκια και στους «οφθαλμούς» των φυτών.

Η συλλογή τους γίνεται μια συγκεκριμένη χρονική περίποδο, συνήθως την Άνοιξη στο απόγειο της βλάστησης όπου μέσα σε αυτά τα βλαστοκυτταρα συναντάμε συγκεντρωμένη όλη την ενέργεια, την φρεσκάδα και την ζωτικότητα του μελλοντικού φυτού.
Αποτελούν ένα συμπύκνωμα ζωής που περιέχει εξαιρετικά υψηλές ποσότητες από βιταμίνες, ένζυμα και θρεπτικά συστατικά και η χρήση τους στα καλλυντικά αποτελεί την τελευταία επανάσταση στον τομέα της κοσμετολογίας.
Το Edelweiss ή Leontopodium Alpinum φύεται σε μεγάλο υψόμετρο από τις Αλπεις και τα Πυρηναία μέχρι τα Ιμαλάια. Είναι ένα φυτό σπάνιας ομορφιάς το οποίο έχει ανατπύξει πολυάριθμους αμυντικούς μηχανισμούς για να επιβιώσει σε τεράστια υψόμετρα και να προστατεύσει τον εαυτό του από την υπερβολική του έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.

Σε κλινική μελέτη που έγινε σε 20 άτομα, χρησιμοποιώντας τα βλαστοκύτταρα Edelweiss της Rejuvenate έδειξε, ότι με χρήση 2 φορές την ημέρα για 40 ημέρες, από τις πρώτες 20 ημέρες υπήρξε μείωση ρυτίδων κατά 15%

Μπορείτε να βρείτε τα βλαστοκύτταρα στα περισσότερα προιόντα προσώπου Anagenessis.

Κοινοποίηση