+30 210 866 4491

ΚΑΛΑΘΙ

Συσσώρευση και αντιμετώπιση λίπους

/
/
/
Συσσώρευση και αντιμετώπιση λίπους

Η λιποπρωτεϊνική  λιπάση  η οποία βρίσκεται στα τοιχώματα των τριχοειδών αγγείων, ασκεί την επιρροή της στα χυλομικρά ,που είναι οι βασικοί μεταφορείς των τριγλυκεριδίων στο αίμα. ‹Οταν είναι υψηλή σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος,τα τριγλυκερίδια των χυλομικρών υδρολύονται και μεταφέρονται μέσα στα λιποκύτταρα για αποθήκευση.

Στις γυναίκες, η δραστηριότητα της λιποπρωτεϊνικής  λιπάσης στις περιοχές των γοφών και των μηρών είναι υψηλή και η λιπολυτική δραστηριότητα  χαμηλή σε σχέση με άλλες περιοχές αποθήκευσης λίπους στο σώμα  και σχετικά με αυτή των ανδρών.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μεγαλύτερη αποθήκευση λίπους στους μηρούς και στους γοφούς των γυναικών.

Η θεραπεία ACTIVE της Anagenessis για τοπικό αδυνάτισμα, κυτταρίτιδα και ανανέωση της επιδερμίδας είναι η ιδανική.
Πρόκειται για μια εντατική θεραπεία για γρήγορο χάσιμο πόντων και ταυτόχρονα ανανέωση του δέρματος. Βέλτιώνει την υφή του, δίνει σφριγηλότητα και προλαμβάνει τη συσσώρευση νέου λίπους.

Το Active Oil είναι ένας συνδιασμός από πολύ δραστικά αιθέρια έλαια. Είναι αποτελεσματικό για περιπτώσεις κιρσών, φλεβίτιδα, βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και τη λεμφική κυκλοφορία, έτσι ώστε να δρα ενάντια στην κυτταρίτιδα και τον λιπώδη ιστό.

Το CITRUS PARADISE που περιέχει, βοηθά στην εξισορρόπιση της όρεξης και στην ημι-θεραπεία της παχυσαρκίας.

Το Active Slim Control Gel ενεργοποιεί τη διαδικασία λιποδιάλυσησ και καταπολεμά τη συγκέντρωση λίπους. Βελτιώνει την κυκλοφορία και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το πρόβλημα της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Το Active Green Musk ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και έχει συσφικτική και λιποδιαλιυική δράση για τη μείωση πόντων.

Κοινοποίηση