+30 210 866 4491

ΚΑΛΑΘΙ

Σβήσε τις ρυτίδες από τα μάτια

/
/
Σβήσε τις ρυτίδες από τα μάτια

Οι συνεχείς εκφράσεις του προσώπου αυξάνουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια σου, δημιουργώντας αυτό που ονομάζουμε «πόδι της χήνας». Πλέον όμως θα μπορείς να εκφράζεσαι χωρίς ενοχές!

Το «πόδι της χήνας» (ή αλλιώς οι γραμμές έκφρασης) είναι αποτέλεσμα επαναλαμβανόμενων κινήσεων, όπως το χαμόγελο ή το συνοφρύωμα, εκφράσεις που προκαλούν συσπάσεις στο μυ γύρω από το μάτι.

Με το πέρασμα του χρόνου αυτή η επαναλαμβανόμενη κίνηση καταστρέφει το κολλαγόνο και την ελαστίνη που υποστηρίζουν το δέρμα σου και το διατηρούν σφριγηλό, με αποτέλεσμα οι γραμμές να γίνονται ολοένα και πιο βαθιές.

Το Serum ματιών ενισχυμένης δράσης θα σου προσφέρει εντατική περιποίηση με εγγυημένα αποτελέσματα.
Εμπλουτισμένο με τελευταίας τεχνολογίας βλαστοκύτταρα από το φυτό Argan που προστατεύουν, αναζωογονούν και ενισχύουν την επιδερμίδα. Επιταχύνει τη φυσική διαδικασία ανανέωσής της και τα ενεργοποιήσιμα από την επιδερμίδα λιποαμινοξέα. Οι θρεπτικοί πολυσακχαρίτες που περιέχει πραγματοποιούν τόνωση της ελαστικότητας στην περιοχή γύρω από τα μάτια, ορατή μείωση ρυτίδων και στοχευόμενη δράση κατά μαύρων κύκλων και σακουλών.

Κοινοποίηση