+30 210 866 4491

ΚΑΛΑΘΙ

Rejuvenate Therapy

/
/
Rejuvenate Therapy

Η θεραπεία που παρομοιάζετε με ένα αυθεντικό Lifting σε 5 βήματα!

AHA PEELING REJUVENATE 10% MULTIFUIT
Μία μέθοδος για την αναζωογόνηση του δέρματος κατά την οποία τα γηρασμένα και κατεστραμένα κύτταρα απομακρύνονται. Ενισχύεται η κυτταρική ανανέωση. Τα φυτικά δραστικά συστατικά του απο οξέα φρούτων ανανεώνουν, απολεπίζουν και βελτιώνουν την επιδερμίδα.

Τρόπος χρήσης: Απλώστε μία ποσότητα απο το AHA PEELING REJUVENATE 10% MUTLIFRUIT και αφήστε να δράσει. Ο χρόνος δράσης ποικίλει απο 5-20 λεπτά ανάλογα με την ευαισθησία της επιδερμίδας. Συνιστάται αρχικά να γίνει τέστ ανεκτικότητας του δέρματος σε μικρή επιφάνεια.

ΟΡΟΣ (SERUM) REJUVENATE
Serum για μία ενατική θεραπεία με αντιγηραντικό πεπτίδιο που προσφέρει εκληπτικά αποτελέσματα. Το δέρμα γίνεται φωτεινό και διορθώνει την κουρασμένη εμφάνιση του προσώπου. Εξομαλύνει τις ρυτίδες, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και αυξάνει την μακροζωία των κυττάρων.

*-24% μείωση στις ρυτίδες μετώπου σε ένα μήνα.
Τρόπος χρήσης: Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα πρωί – βράδυ κάτω απο την κ΄ρεμα ημέρας και νύχτας (και κάτω απο τη μάσκα Rejuvenate).

LIFTING MASK REJUVENATE
Είναι μια καινοτόμος εκπληκτική μάσκα. Διαθέτει δραστικά συστατικά, που σύμφωνα με κλινικές μελέτες, επέφεραν εντυπωσιακή μείωση των ρυτίδων απο τα πρώτα 15 λεπτά! Άμεσα και μακροχρόνια αποτελέσματα. Βιταμίνη Ε προστατευμένη μέσα σε σφαιρίδια εκλύεται φρέσκια στην επιδερμίδα ενισχύωντας την αντιοξειδωτική δράση. Είναι το κλειδί της νεότητας της επιδερμίδας. Καθυστερεί τον γηρασμό των κυττάρων μειώνει το οξειδωτικό στρές και καθυστερέι τη μείωση του μήκους των τελομερών, έτσι ώστε να εξασφαλίσει ένα πολύ καλό μεταβολισμό κυττάρων.

*Μείωση της οξειδωτικής γήρανσης των κυττάρων κατά 4,5 χρόνια μέσα σε 2 μήνες!*

Τρόπος χρήσης: Απλώστε μία καλή ποσότητα σε όλο το πρόσωπο και αφήστε την 10-15’΄να δράσει (μεγαλύτερη ποσότητα πάνω σε ρυτίδες). Μην την αφαιρέσετε. Κάντε μασάζ με όση ποσότητα έχει περισσέψει με ανοδικές κινήσεις και αφήστε την όλο το βράδυ να θρέψει την επιδερμίδα. (Για τέλειο αποτέλεσμα προσθέστε κάτω απο τη μάσκα τον ορό Rejuvenate και την κρέμα νύχτας).

ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ REJUVENATE
Επαναφορά στην εφηβεία! Θεραπεία τροφής κυττάρων και lifting. Άμεσα ορατά αποτελέσματα απο τις πρώτες μέρες. Μείωση σε ρυτίδες και λάμψη στο πρόσωπο. Νιώστε την διαφορά απο την πρώτη φορά. Το πρόσωπο αναδιαμορφώνεται και οι ρυτίδες εξομαλύνονται. Το δέρμα αποκτά ελάστικότητα και σφριγηλότητα. Η διαδικασία της γήρανσης επιβραδύνεται και επιταχύνεται η φυσική διαδικασία απανόρθωσης. Ο οργανισμός επιδιορθώνει τις βλάβες και τα κε΄να και αντικαθιστά τα φθαρμένα σημεία.

Μείωση όγκου ρυτίδων μέχρι -63%**
Μείωση βάθους ρυτίδων μέχρι -57%**
Αύξηση πυκνότητας της επιδερμίδας μέχρι +37%**
Τρόπος χρήσης: Εφαρμόστε κάθε βράδυ μία ποσότητα σε όλο το πρόσωπο αλλά κυρίως πάνω σε ρυτίδες και κουρασμένα σημεία, μια μεγάλη ποσότητα και αφήστε λίγα λεπτά να δράσει και κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά τις μεσημεριανές ώρες σε ρυτίδες που έχουν μεγαλύτερο βάθος για καλύτερα αποτελέσματα).

ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ REJUVENATE SPF 15
Εξαιρετική κρέμα ημέρας με φυτικά βραστοκύτταρα απο edelweiss και αντιγηραντικό πεπτίδιο με ελαφριά υφή η οποία προσφέρει πλήρη ενυδάτωση της επιδερμίδας σε πολλαπλά επίπεδα και ταυτόχρονα βαθιά θρέψη προσώπου. Εξομαλύνει την απόχρωση της επιδερμίδας. Το δέρμα σύντομα γίνεται βελούδινο. Επιπρόσθετα, η ευρεία αντιηλιακή προστασία SPF 15 για κάλυψη καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας προστατεύει απο την UVB αλλά και απο την UVA ακτινοβολία στην οποία οφείλεται η χρόνια φωτογήρανση της επιδερμίδας. Ένα μοναδικό κοκτείλ για προστασία, τροφή ζωτικότητα, λάμψη και αντιγήρανση.

Αύξηση παραγωγής κολλαγόνου, Decorin και Υαλουρονικού, των στηρικτικών μορίων της επιδερμίδας.*
Μείωση ρυτίδων κατά 15% σε μόλις 20 ημέρες***
Τρόπος χρήσης: Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα κάθε πρωί σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό (πάνω από τον ορό rejuvenate για καλύτερα αποτελέσματα). Απλώστε την ποσότητα ομοιόμορφα μέχρι να απορροφηθεί.

*Ameliox TM
**Chromocare TM
***Τελομερή Juvinity TM (χρήση 1 μήνα, 2 φορές τη μέρα)
****Βλαστοκύτταρα edelweiss (χρήση 2 φορές τη μέρα)

Κοινοποίηση