+30 210 866 4491

ΚΑΛΑΘΙ

Η πρώτη ολοκληρωμένη μεσοθεραπεία με φυσικό τρόπο ήρθε και στην Αλεξανδρούπολη!

/
/
Η πρώτη ολοκληρωμένη μεσοθεραπεία με φυσικό τρόπο ήρθε και στην Αλεξανδρούπολη!

 

Μια ημέρα γεμάτη ομορφιά και υγεία για την επιδερμίδα, πραγματοποίησε η Ελληνική Εταιρεία επαγγελματικών καλλυντικών FBM Anagenessis Personal Clinic, με την επιστημονική συνεργάτιδά της την κα Δανάη Μπουκουβάλα, σε συνεργασία με την αισθητικό Μαρίνα Γιαννούδη, που είναι η ιδιοκτήτρια του “Πρότυπο Κέντρο Αισθητικής προσώπου – σώματος και LASER αποτρίχωσης “Γιαννούδη Μαρίνα” στην Αλεξανδρούπολη!

Στο Εξουσιοδότημενο ινστιτούτο Αναγέννησης στην Αλεξανδρούπολη οι γυναίκες κάθε ηλικίας είχαν την ευκαιρία και έκαναν την μεσοθεραπεία Αnagenessis.

Πρόκειται για μια φυσική Θεραπεία για Ανόρθωση του Οβάλ και Διατήρηση της Επιδερμίδας. Τα οφέλη της είναι πολλά:

  • Ενεργοποιεί το κολλαγόνο
  • Ανόρθωση οβάλ προσώπου
  • Σύσφιξη της επιδερμίδας
  • Μείωση των ρυτίδων
  • Βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας
  • Αυξάνει την ελαστικότητα
  • Συμβάλλει στη μείωση του πρηξίματος κάτω από τα μάτια και των μαύρων κύκλων

Λίγα λόγια για την εταιρία Anagenessis:

Πρόκειται μια Ελληνική εταιρία η Anagenessis που επενδύει στην έρευνα, ο στόχος της είναι η αποτελεσματικότητα, είναι η εταιρία “κλειδί” στην αντιγήρανση την προστασία των τελομερών των γυναικών! Επιλέγει καινοτόμα δραστικά τα οποία προστατεύουν τα τελομερή έτσι ώστε να διασφαλιστεί η μακροζωία των κυττάρων και να αντιμετωπιστούν οι αλλοιώσεις που σχετίζονται με την γήρανση. Οι θεραπείες για το πρόσωπο, γίνονται χωρίς ενέσεις! Παράλληλα, μειώνουν τις ρυτίδες και δημιουργούν μια νεανική επιδερμίδα.

Η μέθοδος αυτή εξαφανίζει σταδιακά τις ρυτίδες, αποκαθιστά τον χαμένο όγκο, βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητα του δέρματος. Ενυδατώνει και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. Τα αποτελέσματα φαίνονται αμέσως. Βαθιά, ολική ανάπλαση και αναδόμηση του δέρματος του προσώπου!

Τα προϊόντα της FBM Anagenessis είναι επαγγελματικά και δεν περιέχουν Allergens, Parabens και Alcohol, θα τα βρείτε σε δερματολόγους και σε πιστοποιημένα ινστιτούτα αισθητικής. Στην Αλεξανδρούπολη εξουσιοδοτημένο ινστιτούτο Αισθητικής είναι της Μαρίνας Γιαννούδη που βρίσκεται στην οδό Αθανάσιου Διάκου 7, τηλέφωνο επικοινωνίας 2551080817.

Την ευκαιρία να κάνουν μία εντατική κούρα ανανέωσης με θεαματικά αποτελέσματα, θα έχουν οι γυναίκες  που θα επισκεφτούν το Πρότυπο Κέντρο Αισθητικής προσώπου-σώματος & LASER αποτρίχωσης “Μαρίνα Γιαννούδη”.

Τα προϊόντα της Anagenessis, μιας εταιρίας αμιγώς ελληνικής, περιέχουν υψηλές ποσότητες από βιταμίνες, ένζυμα, φυτικά βλαστοκύτταρα και αλλά θρεπτικά συστατικά. Κάθε φορά που χρησιμοποιούνται καταγράφεται ένα πραγματικό «θαύμα» στη γυναίκα που, εφόσον τα εμπιστευτεί, δεν τα αποχωρίζεται πια. Πολλοί είναι εκείνοι άλλωστε που αναγνωρίζουν τα συγκεκριμένα προϊόντα ως την τελευταία «επανάσταση» στον τομέα της κοσμετολογίας.

Πηγή: e-evros.gr

Κοινοποίηση