+30 210 866 4491

ΚΑΛΑΘΙ

Ολοκληρωμένη μεσοθεραπεία με φυσικό τρόπο – Το κλειδί της αντιγήρανσης – Προστασία τελομερών

/
/
Ολοκληρωμένη μεσοθεραπεία με φυσικό τρόπο – Το κλειδί της αντιγήρανσης – Προστασία τελομερών

 

Άλλη μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, με μεγάλη προσέλευση κόσμου και σε ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα. Πρόκειται για την εκδήλωση που έγινε πριν λίγες μέρες στο Πρότυπο Κέντρο Αισθητικής Προσώπου και Σώματος & laser Αποτρίχωσης Μαρίνα Γιαννούδη για την επέτειο 25 χρόνων λειτουργίας του και προσφοράς στον τομέα της ομορφιάς και της ευεξίας στην τοπική κοινωνία.

Η προσέλευσης ήταν μεγάλη και μέσα σε λίγες ώρες καλύφθηκαν οι θέσεις.

“Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για την τόσο άμεση ανταπόκριση σας. Σας υπερευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε” σημείωσε η κ. Μαρίνα Γιαννούδη. “Όσες δεν προλάβατε σας υποσχόμαστε ότι θα έχετε προτεραιότητα την επόμενη φορά”.

Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση:

Η Ελληνική Εταιρεία επαγγελματικών καλλυντικών FBM Anagenessis Personal Clinic, που την εκπροσώπησαν ο Νίκος Σκλαβούνος ιδρυτικό στέλεχος της εταιρείας Anagenessis και η επιστημονική συνεργάτιδα της εταιρείας κ. Δανάη Μπουκουβάλα, η οποία ενημέρωσε το κοινό για τις τελευταίες εξελίξεις στην Κοσμετολογία και στην Αντιγήρανση. Μίλησε ειδικότερα για την επιδερμίδα και την γήρανσή της, την υγιή δομή και λειτουργία των κυττάρων και την σύσφιξη
προσώπου και σώματος.

Η διατήρηση της οργανωμένης δομής του δέρματος, διακρίνεται ανατομικά σε 3 βασικές κυτταρικές στιβάδες, την επιδερμίδα, το χόριο και τον υποδόριο ή λιπώδη ιστό, από έξω προς τα μέσα με διαφορετική κυτταρική σύσταση κάθε στιβάδας και κατά συνέπεια διαφορετική δομή και λειτουργία είναι απαραίτητη για την διατήρηση νεανικού δέρματος. Καθώς η επιδερμίδα γερνά, οι ίνες του κολλαγόνου και της ελαστίνης οι οποίες είναι τα κύρια δομικά συστατικά του χορίου, είτε λόγω ηλικίας, είτε από τον συνδυασμό εξωγενών παραγόντων, όπως οι περιβαλλοντολογικές συνθήκες ( ρύπανση), οι καθημερινές συνήθειες (ηλιακή έκθεση ή έλλειψη ύπνου, ανθυγιεινός τρόπος ζωής) και οι χρόνιες φλεγμονές διαβρώνονται. Ομοίως καταστρέφεται η εξωκυττάρια θεμέλια ουσία του χόριου , και αλλοιώνεται το αγγειακό δίκτυο και οι ελεύθερες νευρικές απολήξεις. Ο συνδυασμός των παραπάνω οδηγεί στην αταξία και στην χαλάρωση της δομής του δέρματος.Το χόριο χάνει την πυκνότητά του και το δέρμα δείχνει σημάδια γήρανσης. Η δομή των ινών κολλαγόνου αρχίζει να μετουσιώνεται, δηλαδή να αποδιαττάσεται. Οι μορφολογικές
μεταβολές στο δίκτυο των ινών κολλαγόνου, οδηγούν σε απώλεια της ελαστικότητας του
δέρματος και τελικά προκαλείται ρυτίδωση.

Η Anagenessis για την αντιμετώπιση των παραπάνω συνεπειών επιλέγει την χρήση δραστικών συστατικών με κατάλληλους συνδυασμούς στα εξειδικευμένα προϊόντα προσώπου και σώματος, που διαθέτει. Οι μελέτες σε συνθήκες εργαστηρίου (in vitro) παρουσίασαν αποτελεσματικότητα, βελτίωση της εξωκυτταρικής δομής και ενίσχυση της επιδερμίδας με αύξηση της πυκνότητας του κολλαγόνου (+ 239 %).

Η FBM Anagenessis έχει δημιουργήσει προϊόντα που αποτελούν ουσιαστικά ένα μοναδικό «συμπύκνωμα ζωής» και τα οποία χρησιμοποιούν καταξιωμένοι αισθητικοί με τεράστια εμπειρία αλλά και δερματολόγοι σε όλη την Ελλάδα. Τα προϊόντα της FBM Anagenessis υπάρχουν διαθέσιμα στο Πρότυπο Κέντρο Αισθητικής προσώπου – σώματος και LASER αποτρίχωσης “Γιαννούδη Μαρίνα” στην Αλεξανδρούπολη!

Πηγή: e-evros.gr

Κοινοποίηση