+30 210 866 4491

ΚΑΛΑΘΙ

Φυσιολογικό PH επιδερμίδας – Προϊόντα χωρίς συντηρητικά

/
/
/
Φυσιολογικό PH επιδερμίδας – Προϊόντα χωρίς συντηρητικά
  • Ποιο είναι το PH της Rejuvance;

H σειρά της Rejuvance σέβεται το PHμίας υγειούς επιδερμίδας (5,50) και τοPH των προϊόντων της είναι 5,3 – 5,8.
Εξαίρεση αποτελεί το προιόν απολέπισης με ΑΗΑ το οποίο απαιτείεται να έχει όξινο PH περίπου 3,8 για να έχει την απαιτούμενη δράση. Όμως αυτό το προιόν δρα σε σύντομο χρονικό διάστημα και σπάντα συνοδεύεται από τα υπόλοιπα προϊόντα της θεραπείας που εξισσοροπούν το τελικό PH της επιδερμίδας.

  • Η πρώτη σειρά περιποίησης για επαγγελματική χρήση, χωρίς συντηρητικά. Πως είμαι σίγουρη ότι τα προιόντα δεν ευνοούν την ανάπτυξη μικροοργανισμών;

Είναι αλήθεια ότι το σύστημα συντήρησης είναι απαραίτητο για την παρεμπόδιση της ανάπτυξης μικροβίων.
Η νομοθεσία υποχρεώνει κάθε καλλυντικό προϊόν να υποβάλλεται σε μικροβιολογικό έλεγχο (challenge test). Ένα καλλυντικό προϊόν το οποίο έχει περάσει με επιτυχία το challenge test δεν μπορεί κάτω από κανονικές συνθήκες χρήσης να μολυνθεί από μικροοργανισμούς.
Η Rejuvance δεν περιέχει συντηρητικά. Παρόλαυτά, όλα της τα προϊόντα έχουν περάσει με επιτυχία τα challenge test. Αυτό συμβαίνει γιατί η ειδική της σύνθεση έχει καταφέρει να εμποδίζει την ανάπτυξη των μικροοργανισμών με φυσικό τρόπο, χωρίς να έιναι απαραίτητη η προσθήκη συντηρητικών. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν απαιτείται περισσότερη προσοχή από τα συμβατικά καλλυντικά.
Γι› αυτό είναι πολύ σημαντικό να φυλάσονται ως εξής:
– Σε ξηρό και δροσερό μέρος
– Μακριά από ηλιακή ακτινοβολία
– Το καπάκι πρέπει να κλείνει καλά μετά από κάθε χρήση
– Να αποφεύγεται η επαφή με τα χέρια κατεθείαν από τη συσκευασία.
– Συστήνεται η χρήση σπάτουλας.

Κοινοποίηση