ΚΑΛΑΘΙ

0
0
Υποσύνολο0.00
No products in the cart.

Προϊόντα Anagenessis Personal Clinic: Το μυστικό της αντιγήρανσης στην Κέρκυρα

/
/
Προϊόντα Anagenessis Personal Clinic: Το μυστικό της αντιγήρανσης στην Κέρκυρα

 

Η εταιρεία FBM Anagenessis Personal Clinic δημιουργεί τα μοναδικά προϊόντα που προστατεύουν τα τελομερή. Στόχος της εταιρείας είναι να επενδύει συνεχώς στην έρευνα καθώς και στην αποτελεσματικότητα των προϊόντων της
Η επιστημονική συνεργάτιδα της FBM Anagenessis, κ. Δανάη Μπουκουβάλα, μας εξηγεί: “Η καινοτόμος προσέγγισή μας στην πολυπλοκότητα των φυσικών ουσιών εντάσσεται μέσω μελετών μοριακής βιολογίας σε “κυτταρικά οργανίδια”. Για την Anagenessis προέχει η ομορφιά και η υγεία της επιδερμίδας με φυσικές διαδικασίες. Καθώς το δέρμα γερνάει, σχηματίζονται ίνες κολλαγόνου, η ελαστικότητα του δέρματος μειώνεται και οι ρυτίδες εμφανίζονται. Η μεσοθεραπεία αποτελεί μια επαναστατική μέθοδο για την αντιμετώπιση αισθητικών προβλημάτων, όπως είναι οι ρυτίδες και η χαλάρωση του δέρματος. Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται με άριστα αποτελέσματα”. Η ελληνική εταιρεία επαγγελματικών καλλυντικών FBM Anagenessis δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια και στην Κέρκυρα! Τα προϊόντα της θα τα βρείτε στο πρότυπο κέντρο αισθητικής προσώπου – σώματος και laser αποτρίχωσης “Body and Face”. Γνωρίστε τα προϊόντα της Anagenessis Personal Clinic στο κέντρο αισθητικής της Ακριβής Κούστα! Η Anagenessis Personal Clinic, η εξειδικευμένη και καινοτόμος εταιρεία στον τομέα της αισθητικής και της ομορφιάς, επιλέγει τους άριστα καταρτισμένους συνεργάτες της μετά από σχολαστική έρευνα.

Για την πόλη της Κέρκυρας, η εταιρεία επέλεξε για συνεργάτη της ανάμεσα σε πολλά ινστιτούτα το πρότυπο κέντρο αισθητικής της Ακριβής Κούστα.

Λίγα λόγια για την Ακριβή Κούστα Η ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου αισθητικής Ακριβή Κούστα, πτυχιούχος Τ.Ε.Ι. Αισθητικής Αθηνών, μετράει 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ομορφιάς. Πρόκειται για μια εξαιρετική́ αισθητικό, γνώστης των σύγχρονων τεχνικών και με ειλικρινές ενδιαφέρον για τον πελάτη. Στον ανακαινισμένο χώρο του  “Body and Face”, έναν χώρο χαλάρωσης και πολυτέλειας,  τόσο η Ακριβή Κούστα, όσο και το καταρτισμένο προσωπικό, υποδέχονται τους πελάτες διασφαλίζοντας τους υψηλή́ς ποιότητας υπηρεσίες που αφορούν την ομορφιά. Η κ. Κούστα εξελίσσεται συνεχώς στο χώρο της ιατρικής αισθητικής. Παρακολουθεί τις εξελίξεις, ενημερώνεται συνεχώς για νέες μεθόδους και συμμετέχει σε επιμορφωτικά σεμινάρια. Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει παρακολουθήσει στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής εξειδικευμένα σεμινάρια, καθοριστικής σημασίας για την επαγγελματική εξέλιξη της. Συγκεκριμένα, αυτά είναι: – Πρόγραμμα επιμόρφωσης στη χρήση και την εφαρμογή laser αποτρίχωσης – Πρόγραμμα αποκατάστασης αισθητικών προβλημάτων με αυτόλογη και ετερόλογη μεσοθεραπεία Παράλληλα, παρακολουθεί τα σεμινάρια από την εταιρεία FBM Anagenessis Personal Clinic, προκειμένου να ενημερώνεται διαρκώς για νέες θεραπείες και νέα προϊόντα καθώς και για την τήρηση των πρωτοκόλλων θεραπειών. Μετά από 6 χρόνια συνεργασίας, διαθέτει για εσάς στον χώρο του τα εξειδικευμένα προϊόντα της Anagenessis. Διαβάστε τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας: Είναι μια πρωτοποριακή θεραπεία, είτε για την πρόληψη των ρυτίδων σε νεαρές ηλικίες, είτε για την καταπολέμησή τους όταν αυτές έχουν ήδη εμφανιστεί σε μεγαλύτερες ηλικίες.

– Μείωση όγκου ρυτίδων μέχρι -63% – Μείωση βάθους ρυτίδων -57% – Αύξηση πυκνότητας της επιδερμίδας μέχρι +37% – 87% πιο λείο δέρμα – 63% ελαστικότητα της επιδερμίδας – 63% πιο υγιές δέρμα Γιατί να επιλέξεις το “Rejuvenate Serum” Ο ορός (serum) “Rejuvenate Serum”, σε μια εντατική θεραπεία με αντιγηραντικό πεπτίδιο, προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα. Το δέρμα γίνεται φωτεινό και διορθώνει την κουρασμένη εμφάνιση του προσώπου. Εξομαλύνει τις ρυτίδες, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και αυξάνει τη μακροζωία των κυττάρων.

Γιατί να επιλέξεις το “Rejuvenate Serum” Ο ορός (serum) “Rejuvenate Serum”, σε μια εντατική θεραπεία με αντιγηραντικό πεπτίδιο, προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα. Το δέρμα γίνεται φωτεινό και διορθώνει την κουρασμένη εμφάνιση του προσώπου. Εξομαλύνει τις ρυτίδες, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και αυξάνει τη μακροζωία των κυττάρων.

Με κλινικά αποδεδειγμένη δράση: – Μείωση όγκου ρυτίδων μέχρι -63% – Μείωση βάθους ρυτίδων μέχρι -57% – Αύξηση πυκνότητας της επιδερμίδας +37% – Μείωση ρυτίδων κατά 15% σε μόλις 20 μέρες – Μείωση στις ρυτίδες μετώπου σε ένα μήνα -24% Δοκιμάστε τα προϊόντα Anagenessis και δείτε δραστικά αποτελέσματα στις περιπτώσεις θεραπειών για ρυτίδες, χαλάρωση, πανάδες αλλά και ενυδάτωση.

Πηγή: www.corfuland.gr

Κοινοποίηση