ΚΑΛΑΘΙ

0
0
Υποσύνολο0.00
No products in the cart.

Προϊόντα Anagenessis: Προστασία των τελομερών – Το κλειδί της αντιγήρανσης στην Αλεξανδρούπολη

/
/
Προϊόντα Anagenessis: Προστασία των τελομερών – Το κλειδί της αντιγήρανσης στην Αλεξανδρούπολη

Προϊόντα Anagenessis Personal Clinic – Προστασία των τελομερών – Το κλειδί της αντιγήρανσης στην Αλεξανδρούπολη 

Η Ελληνική Εταιρεία επαγγελματικών καλλυντικών FBM Anagenessis Personal Clinic γνωρίζει το σημαντικότερο κομμάτι στην κοσμετολογία είναι η κατανόηση της επιδερμίδας και των αναγκών της, ώστε να δημιουργηθούν τα κατάλληλα προϊόντα που θα εισχωρήσουν αποτελεσματικά στις στοιβάδες του δέρματος, ενισχύοντας την δομή του και διατηρώντας την επιδερμίδα υγιή σφριγηλή και νεανική.

Τα προϊόντα και οι μέθοδοι των καλλυντικών FBM Anagenessis Personal Clinic υπάρχουν διαθέσιμα στο «Πρότυπο Κέντρο Αισθητικής προσώπου – σώματος και LASER αποτρίχωσης «Γιαννούδη Μαρίνα» στην Αλεξανδρούπολη!

Στο εξουσιοδοτημένο ινστιτούτο Αναγέννησης στην Αλεξανδρούπολη οι γυναίκες κάθε ηλικίας έχουν την ευκαιρία να κάνουν την μεσοθεραπεία Αnagenessis.

 

 

Κάθε φορά που χρησιμοποιούνται καταγράφεται ένα πραγματικό «θαύμα» στη γυναίκα που, εφόσον τα εμπιστευτεί, δεν τα αποχωρίζεται πια. Πολλοί είναι εκείνοι άλλωστε που αναγνωρίζουν τα συγκεκριμένα προϊόντα ως την τελευταία «επανάσταση» στον τομέα της κοσμετολογίας.

Η ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου αισθητικής Μαρίνα Γιαννούδη (φωτο) είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Ι. Αισθητικής και μετράει 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ομορφιάς!! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που επιλέχθηκε ως εξουσιοδοτημένο ινστιτούτο στην Αλεξανδρούπολη . Είναι εξαιρετική́ αισθητικός. καταρτισμένη σε σύγχρονες τεχνικές αντιγήρανσηςAnagenessis , με ειλικρινές ενδιαφέρον για τον πελάτη.

Η εταιρεία FBM Anagenessis Personal Clinic δημιουργεί τα μοναδικά προϊόντα που προστατεύουν τα τελομερή. Επενδύει στην έρευνα και στοχεύει στην αποτελεσματικότητα.

Η επιστημονική συνεργάτιδα της FBM Anagenessis, κ. Δανάη Μπουκουβάλα, μας εξηγεί:

“Η καινοτόμος προσέγγισή μας στην πολυπλοκότητα των φυσικών ουσιών εντάσσεται μέσω μελετών μοριακής βιολογίας σε ‘’κυτταρικά οργανίδια’’.  Προέχει για την Anagenessis η ομορφιά και η υγεία της επιδερμίδας με φυσικές διαδικασίες.

Καθώς το δέρμα γερνάει, σχηματίζονται ίνες κολλαγόνου, η ελαστικότητα του δέρματος μειώνεται και εμφανίζονται ρυτίδες.  Η μεσοθεραπεία αυτή είναι μια επαναστατική μέθοδος για την αντιμετώπιση αισθητικών προβλημάτων, όπως ρυτίδες, χαλάρωση του δέρματος, που εφαρμόζεται με άριστα αποτελέσματα.

Είναι μια πρωτοποριακή θεραπεία είτε για την πρόληψη των ρυτίδων σε νεαρές ηλικίες, είτε για την καταπολέμησή τους όταν αυτές έχουν ήδη εμφανιστεί σε μεγαλύτερες ηλικίες. 

Δρα αποτελεσματικά σε περιπτώσεις θεραπειών για: ρυτίδες χαλάρωση πανάδες ενυδάτωση”.

Αποτελέσματα μεσοθεραπείας:

  • Μείωση όγκου ρυτίδων μέχρι -63%
  • Μείωση βάθους ρυτίδων -57%
  • Αύξηση πυκνότητας της επιδερμίδας μέχρι +37%
  • 87 % πιο λείο δέρμα.
  • 63 % ελαστικότητα της επιδερμίδας.
  • 63 % πιο υγιές δέρμα.

Ορός (Serum) Rejuvenate Serum για μια εντατική θεραπεία με αντιγηραντικό πεπτίδιο που προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα.

Το δέρμα γίνεται φωτεινό και διορθώνει την κουρασμένη εμφάνιση του προσώπου. Εξομαλύνει τις ρυτίδες, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και αυξάνει τη μακροζωία των κυττάρων.

Με κλινικά αποδεδειγμένη δράση:

  • Μείωση όγκου Ρυτίδων μέχρι – 63%

  • Μείωση βάθος Ρυτίδων μέχρι – 57 %

  • Αύξηση πυκνότητας της επιδερμίδας + 37 %

  • Μείωση Ρυτίδων κατά 15% σε μόλις 20 μέρες.

  • Μείωση στις Ρυτίδες μετώπου σε ένα μήνα – 24 %

Να τονίσουμε πως Ελληνική Εταιρεία επαγγελματικών καλλυντικών FBM Anagenessis Personal Clinic απέσπασε και βραβείο στα Medical Beauty Awards 2021 ως επιβράβευση στην καινοτομία των καλλυντικών της!

Κάθε φορά που χρησιμοποιούνται καταγράφεται ένα πραγματικό «θαύμα» στη γυναίκα που, εφόσον τα εμπιστευτεί, δεν τα αποχωρίζεται πια. Πολλοί είναι εκείνοι άλλωστε που αναγνωρίζουν τα συγκεκριμένα προϊόντα ως την τελευταία «επανάσταση» στον τομέα της κοσμετολογίας.

Πηγή: e-evros.gr

Κοινοποίηση