ΚΑΛΑΘΙ

0
0
Υποσύνολο0.00
No products in the cart.

Ολοκληρωμένη μεσοθεραπεία με φυσικό τρόπο – Το κλειδί της αντιγήρανσης – Προστασία τελομερών.

/
/
Ολοκληρωμένη μεσοθεραπεία με φυσικό τρόπο – Το κλειδί της αντιγήρανσης – Προστασία τελομερών.

 

Πρόκειται για μια Ελληνική εταιρία, η Anagenessis  επενδύει στην έρευνα, ο στόχος της είναι η αποτελεσματικότητα, είναι η εταιρία “κλειδί” στην αντιγήρανση την προστασία των τελομερών των γυναικών! Επιλέγει καινοτόμα δραστικά τα οποία προστατεύουν τα τελομερή έτσι ώστε να διασφαλιστεί η μακροζωία των κυττάρων και να αντιμετωπιστούν οι αλλοιώσεις που σχετίζονται με την γήρανση. Οι θεραπείες για το πρόσωπο, γίνονται χωρίς ενέσεις! Παράλληλα, μειώνουν τις ρυτίδες και δημιουργούν μια νεανική επιδερμίδα.

Η μέθοδος αυτή εξαφανίζει σταδιακά τις ρυτίδες, αποκαθιστά τον χαμένο όγκο, βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητα του δέρματος. Ενυδατώνει και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. Τα αποτελέσματα φαίνονται αμέσως. Βαθιά, ολική ανάπλαση και αναδόμηση του δέρματος του προσώπου!

Η εταιρεία καλλυντικών FBM Anagenessis Personal Clinic, με την επιστημονική συνεργάτιδά της την κ. Δανάη Μπουκουβάλα, μας εξηγεί ότι το σημαντικότερο κομμάτι στην κοσμετολογία, είναι η κατανόηση της επιδερμίδας και των αναγκών της, ώστε να δημιουργηθούν τα κατάλληλα προϊόντα που θα εισχωρήσουν αποτελεσματικά στις στοιβάδες του δέρματος, ενισχύοντας την δομή του και διατηρώντας την επιδερμίδα υγιή σφριγηλή και νεανική. Η διατήρηση της εσωτερικής δομής του δέρματος, πρέπει να είναι οργανωμένη, για νεανικό δέρμα.

Καθώς το δέρμα γερνάει, σχηματίζονται ίνες κολλαγόνου, η ελαστικότητα του δέρματος μειώνεται και εμφανίζονται ρυτίδες. Η Anagenessis χρησιμοποιεί συστατικά, για την σύνθεση πρωτεογλυκανών. Κυτταρική αγκύρωση. Οργάνωση κολλαγόνου – υποστήριξη δικτύου.

Πρόκειται για μια φυσική Θεραπεία για Ανόρθωση του Οβάλ και Διατήρηση της Επιδερμίδας. Τα οφέλη της είναι πολλά:

Ενεργοποιεί το κολλαγόνο

Ανόρθωση οβάλ προσώπου

Σύσφιξη της επιδερμίδας

Μείωση των ρυτίδων

Βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας

Αυξάνει την ελαστικότητα

Συμβάλλει στη μείωση του πρηξίματος κάτω από τα μάτια και των μαύρων κύκλων

Εξουσιοδότημενο ινστιτούτο Αναγέννησης όπου μπορείτε να βρείτε προϊόντα και θεραπείες της Anagenessis Personal Clinic στην Θεσσαλονίκη, είναι της κ.Κατερίνας Τσολάκη.

Γνωρίστε τα προϊόντα της Anagenessis Personal Clinic στο κέντρο αισθητικής της Κατερίνας Τσολάκη! Η Anagenessis Personal Clinic, η εξειδικευμένη και καινοτόμος εταιρεία στον τομέα της αισθητικής και της ομορφιάς, επιλέγει τους άριστα καταρτισμένους συνεργάτες της μετά από σχολαστική έρευνα. Για την πόλη της Θεσσαλονίκης, η εταιρεία επέλεξε για συνεργάτη της ανάμεσα σε πολλά ινστιτούτα το πρότυπο κέντρο αισθητικής της Κατερίνας Τσολάκη.

Λίγα λόγια για την αισθητικό Κατερίνα Τσολάκη.

Η ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου αισθητικής Κατερίνα Τσολάκη μετράει πολλά χρόνια στον χώρο της ομορφιάς. Πρόκειται για μια εξαιρετική́ αισθητικό, γνώστης των σύγχρονων τεχνικών και με ειλικρινές ενδιαφέρον για τον πελάτη.
Στον ανακαινισμένο χώρο του ινστιτούτου της υποδέχονται τους πελάτες διασφαλίζοντας τους υψηλή́ς ποιότητας υπηρεσίες που αφορούν την ομορφιά. Η κ. Τσολάκη εξελίσσεται συνεχώς στο χώρο της αισθητικής. Παρακολουθεί τις εξελίξεις, ενημερώνεται συνεχώς για νέες μεθόδους και συμμετέχει σε επιμορφωτικά σεμινάρια. Παράλληλα, παρακολουθεί τα σεμινάρια από την εταιρεία FBM Anagenessis Personal Clinic, προκειμένου να ενημερώνεται διαρκώς για νέες θεραπείες και νέα προϊόντα καθώς και για την τήρηση των πρωτοκόλλων θεραπειών.

Τα προϊόντα της FBM Anagenessis είναι επαγγελματικά και δεν περιέχουν Allergens, Parabens και Alcohol, θα τα βρείτε σε δερματολόγους και σε πιστοποιημένα ινστιτούτα αισθητικής. Στην Θεσσαλονίκη μπορείτε να τα βρείτε στο εξουσιοδότημενο ινστιτούτο Αισθητικής με ιδιοκτήτρια την Κατερίνα Τσολάκη  που βρίσκεται στην οδό Καραϊσκάκη 4.

 

Κοινοποίηση