03
April 2017

Τι θέλουμε οι περισσότερες γυναίκες από το foundation, ή πιο συνηθισμένα, το make up μας; Να καλύπτει  χωρίς να δίνει το αποτέλεσμα μάσκας. 

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια έντονη τάση στον κόσμο της ομορφιάς. Και αυτή δεν είναι άλλη από το flawless skin! Θέλουμε το μακιγιάζ μας να είναι εκεί αλλά να μην φαίνεται, να έχουμε μια επιδερμίδα τόσο λαμπερή που να μοιάζει σαν να γεννηθήκαμε με αυτή και οπωσδήποτε τα make up που δημιουργούν το εφέ μάσκας είναι απαγορευτικά. 

Διαβάστε περισσότερα: Αόρατο Make Up

10
March 2017

Αρκετές γυναίκες στις μέρες μας δείχνουν να προτιμούν περισσότερο τα ενέσιμα εμφυτεύματα από τις επεμβάσεις με νυστέρι.H εταιρεία  FBM Anagenessis επένδυσε μεγάλα κεφάλαια στην έρευνα με στόχο να δημιουργήσει προϊόντα και θεραπείες που πραγματικά βοηθούσαν το δέρμα να γίνει νεότερο με μη επεμβατικές μεθόδους.

Διαβάστε περισσότερα: Μη επεμβατικό ''Lifting'' προσώπου με προϊόντα FBM Anagenessis

30
January 2017

Αν δεν ακολουθήσεις την σωστή διαδικασία για την περιποίηση του προσώπου σου, δεν πρόκειται να δεις αποτέλεσμα. Όσες έχουν ξηρό δέρμα, είναι πολύ λεπτό και ξεφλουδίζει διαρκώς.
Μην ξεχνάς να ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου.

Διαβάστε περισσότερα: Ξηρό δέρμα; Όχι πια!

27
January 2017

Αν η λιπαρότητα δεν οφείλεται σε κάποιον άλλο παράγοντα (κακή διατροφή, χρήση ακατάλληλων για τον τύπο μας καλλυντικών, ορμονικές δυσλειτουργίες, άγχος και κακή ψυχολογική κατάσταση, άστατος ύπνος, διαβίωση σε μολυσμένο περιβάλλον), μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε και να την ελέγξουμε με τη χρήση κατάλληλων καλλυντικών προϊόντων, τα οποία βοηθούν στην εξισορρόπηση της έκκρισης του σμήγματος, χωρίς να αφυδατώνουν και να ερεθίζουν την επιδερμίδα.

Διαβάστε περισσότερα: Μυστικά ενάντια στην λιπαρότητα

20
January 2017

Τα μάτια μας λένε πολλά όχι μόνο για την προσωπικότητα αλλά και για την ηλικία μας. Η καθημερινή τους φροντίδα λοιπόν είναι επιβεβλημένη.

Διαβάστε περισσότερα: Γιατί χρειαζόμαστε κρέμα ματιών;

19
January 2017

Κατά τη διάρκειά της  νύχτας το δέρμα, όπως και ο υπόλοιπος οργανισμός, αναπαύεται προκειμένου να ανανεωθεί.

Διαβάστε περισσότερα: Γιατί χρειάζεσαι κρέμα νυκτός

09
January 2017

Αν η λιπαρότητα δεν οφείλεται σε κάποιον άλλο παράγοντα (κακή διατροφή, χρήση ακατάλληλων για τον τύπο μας καλλυντικών, ορμονικές δυσλειτουργίες, άγχος και κακή ψυχολογική κατάσταση, άστατος ύπνος, διαβίωση σε μολυσμένο περιβάλλον), μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε και να την ελέγξουμε με τη χρήση κατάλληλων καλλυντικών προϊόντων, τα οποία βοηθούν στην εξισορρόπηση της έκκρισης του σμήγματος, χωρίς να αφυδατώνουν και να ερεθίζουν την επιδερμίδα.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς αντιμετωπίζουμε τη λιπαρότητα

25
November 2016

ΒΟΤΟΧ-DYSPORT.. Η βοτουλινική τοξίνη ”μπλοκάρει” την απελευθέρωση χημικής ουσίας των νευρικών κυττάρων (ακετυλχολίνη) η οποία προκαλεί τη σύσπαση των μυών. Έτσι η κίνηση των μυών εξασθενεί και η δημιουργία ρυτίδων καταργείται για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η δράση του φαρμάκου.

Διαβάστε περισσότερα: Το πόδι της Χήνας

14
November 2016

Οι κυριότεροι λόγοι πρόκλησης μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια είναι:
1. Ρινική συμφόρηση
2. Κατακράτηση υγρών

Διαβάστε περισσότερα: Εξαφάνισε τους μαύρους κύκλους

04
November 2016

Η κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες, ανεξάρτητα από το εάν έχουν επιπλέον κιλά. Η κυτταρίτιδα οφείλεται σε ανώμαλη συγκέντρωση λίπους και νερού μεταξύ του δέρματος και του υποδόριου ιστού.

Διαβάστε περισσότερα: Κυτταρίτιδα, πως να την αντιμετωπίσεις

27
October 2016

Μία ακόμα τεχνική που αποτελεί μία από τις πιο hot τάσεις στο τέλος της αντιγήρανσης είναι η τεχνική O. F. F.

To O. F. F. χρησιμοποιείται για τοπική λιποδιάλυση με βελόνες  βελονισμού.

Διαβάστε περισσότερα: Αντιγήρανση: Μπορούμε να νικήσουμε το χρόνο

25
October 2016

Επειδή είναι πλούσιο σε καφεϊνη, το guarana έχει γίνει διάσημο ενεργειακό συμπλήρωμα.
Η καφεϊνη βελτιώνει την πνευματική συγκέντρωση και την ετοιμότητα, ενώ το guarana βοηθάει στην γνωστική ικανότητα και την διάθεση.

Διαβάστε περισσότερα: Το guarana και οι ιδιότητές του

20
October 2016

Οι συνεχείς εκφράσεις του προσώπου αυξάνουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια σου, δημιουργώντας αυτό που ονομάζουμε «πόδι της χήνας». Πλέον όμως θα μπορείς να εκφράζεσαι χωρίς ενοχές!

Διαβάστε περισσότερα: Σβήσε τις ρυτίδες από τα μάτια

17
October 2016

Οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια, συχνά μας προσθέτουν χρόνια, κάνοντάς μας να δείχνουμε μεγαλύτεροι σε ηλικία.

Οι κυριότερες αιτίες των μαύρων κύκλων και σακούλων, που αποτελούν και τον μεγαλύτερο εχθρό της ομορφιάς είναι οι εξής:

Διαβάστε περισσότερα: Βάλε τέλος στους μαύρους κύκλους

05
October 2016

Η εμφάνιση των ρυτίδων συνδέεται άμεσα με την κληρονομικότητα, τον τρόπο ζωής μας, τις διατροφικές μας συνήθειες και με το πόσο συχνά φροντίζουμε την επιδερμίδα μας.
Η γήρανση του δέρματος και η εμφάνιση των πρώτων ρυτίδων ξεκινά από την ηλικία των 20 ετών, καθώς από αυτή την ηλικία και μετά, η φυσική παραγωγή κολλαγόνου από τον οργανισμό αρχίζει να επιβραδύνεται. Ωστόσο, τα πρώτα σημάδια της γήρανσης και των ρυτίδων κάνουν την εμφάνισή τους αργότερα.

Διαβάστε περισσότερα: Πείτε αντίο στις ρυτίδες