11
January 2018

Καινοτομία 2η: Ελαχιστοποίηση-Εκμηδένιση εξωτερικών συσκευασιών.
Η μόλυνση του περιβάλλοντος είναι ένα παγκόσμιο θέμα που απασχολεί έντονα τα τελευταία χρόνια κοινωνικές ομάδες και κοινοβούλια.
Ένα από τα θέματα που συζητούνται σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο στις μέρες μας, είναι η μείωση των εξωτερικών συσκευασιών, κυρίως η ελαχιστοποίησή τους όπου είναι δυνατόν.
Τα καλλυντικά FBM Anagenessis πιθανότατα να είναι τα μοναδικά καλλυντικά στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό τα οποία συνειδητά δεν χρησιμοποιούν δευτερεύουσες συσκευασίες (κουτιά) σε ΚΑΝΕΝΑ από τα προϊόντα τους θέλοντας να αναδείξουν ότι είναι δυνατόν να γίνει κάτι που στα καλλυντικά θεωρείται αδιανόητο: Να πωλείται το καλλυντικό στην βασική του συσκευασία , συμβάλλοντας έμπρακτα στην προστασία του περιβάλλοντος.
Τα καλλυντικά FBM Anagenessis έχουν σαν κύριο δίκτυο Δερματολόγους και Ινστιτούτα Αισθητικής δηλαδή απευθύνονται σε επαγγελματίες ομορφιάς και πωλούνται μέσα από Ινστιτούτα. Χαρακτηρίζονται ως «Επαγγελματικά Καλλυντικά». Στο συγκεκριμένο χώρο ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός και πολύ σημαντικό ρόλο στον επαγγελματία αλλά και στον τελικό καταναλωτή παίζει η συσκευασία που θα «τραβήξει» την αρχική ματιά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, τα ανταγωνιστικά προϊόντα στο συγκεκριμένο δίκτυο να έχουν πολύ ευμεγέθεις, εντυπωσιακές και πολυτελείς συσκευασίες οι οποίες πολλές φορές είναι διπλάσιες και τριπλάσιες από τον αρχικό όγκο του καλλυντικού προϊόντος. Το γεγονός ότι τα FBM Anagennesis τόλμησαν να μειώσουν τις συσκευασίες του στο συγκεκριμένο δίκτυο ήταν μία κίνηση υψηλού ρίσκου αλλά και ενίσχυσης της συγκεκριμένης καινοτομίας.

Επιστημονικός Συνεργάτης Fbm Anagenessis

Δανάη Μπουκουβάλα

17
February 2017

 

Χορηγός στο φιλανθρωπικό δείπνο που οργάνωσε ο σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ ήταν η εταιρεία FBM Anagenessis Personal Clinic. Ήταν μια μουσική βραδιά ανήμερα της γιορτής της αγάπης στις 14 Φεβρουαρίου, τα έσοδά της  οποίας προορίζονταν για την υποστήριξη του έργου που υλοποιεί η Επιτροπή του Συλλόγου ‘’ELPIDA YOUTH’’.

Διαβάστε περισσότερα: Χορηγός της Bραδιάς Aγάπης του Συλλόγου Ελπίδα

22
December 2016

Η FBM Anagenessis καινοτομεί σεβόμενη τα παρακάτω:

1. Τις ανησυχίες του καταναλωτικού κοινού σχετικά με τα συντηρητικά

Διαβάστε περισσότερα: Η FBM Anagenessis καινοτομεί

20
December 2016

Καινοτομία 2η: Ελαχιστοποίηση-Εκμηδένιση εξωτερικών συσκευασιών.
Η μόλυνση του περιβάλλοντος είναι ένα παγκόσμιο θέμα που απασχολεί έντονα τα τελευταία χρόνια κοινωνικές ομάδες και κοινοβούλια.
Ένα από τα θέματα που συζητούνται σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο στις μέρες μας, είναι η μείωση Ένα από τα θέματα που συζητούνται σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο στις μέρες μας, είναι η μείωση των εξωτερικών συσκευασιών, κυρίως η ελαχιστοποίησή τους όπου είναι δυνατόν.

Διαβάστε περισσότερα: Καινοτομίες της Fbm Anagenessis - Καινοτομία 2η

10
December 2016

Σας περιμένουμε αύριο, Σάββατο 10/12, 10:00-20:00, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, να πλημμυρίσουμε από Χριστουγεννιάτικες εικόνες και μυρωδιές από το Pop Up Project 

Διαβάστε περισσότερα: Pop Up project

05
December 2016

Καινοτομία 1η:
Καλλυντικά προϊόντας ελεύθερα μολύνσεων , χωρίς τη χρήση συντηρητικών ουσιών
Η Νομοθεσία που διέπει τα καλλυντικά είναι η παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα: Καινοτομίες της Fbm Anagenessis - Καινοτομία 1η

30
November 2016

H Ελληνική εταιρία FBM  Anagenessis παρουσιάζει τις πλέον νέες εξελίξεις στην κοσμετολογία.
Ημερίδα για την ενημέρωση ιατρών δερματολόγων και επαγγελματιών αισθητικής από όλη την Ελλάδα πραγματοποίησε η FBM Anagenessis  στις 12 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Theoxenia στην Κηφισιά.

Διαβάστε περισσότερα: Νέες εξελίξεις στην κοσμετολογία

18
April 2014

Η ελληνική εταιρεία FBM Anagenessis Personal Clinic ξεκίνησε πριν 3 χρόνια με ένα διαφορετικό μάρκετινγκ από αυτό που γνωρίζουμε.
Επένδυσε μεγάλα κεφάλαια στην έρευνα και στις ακριβές φόρμουλες έτσι ώστε να δώσει πραγματικά αποτελέσματα χωρίς να στηριχτεί στην διαφήμιση και στις εκθέσεις. 
Κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να εδραιωθεί στην αγορά των καλλυντικών και να ανταγωνίζεται μεγάλους ξένους οίκους. 

Διαβάστε περισσότερα: Σας ευχαριστούμε για τα 3 χρόνια υποστήριξης και προτίμησης

17
March 2014

ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
Είναι καλά όλοι να γνωρίζουμε τι σημαίνουν τα αρχικά που είναι πάνω στα καλλυντικά που αγοράζουμε.

  • LOT: BATCH NUMBER OR REFFERENCE TO IDENTIFY A COSMETIC PRODUCT / LOT ή batch no, είναι ένας αριθμός (που ο παραγωγός ορίζει πως θα προκύπτει) που αφορά τη κάθε παρτίδα που παράγεται.

Διαβάστε περισσότερα: Νομοθεσίες για τα καλλυντικά

28
January 2014

Η FBM Anagenessis Personal Clinic είναι η μόνη εταιρεία που με τα προϊόντα κ τις θεραπείες της μπορεί να σας δώσει πραγματικά αποτελέσματα και θα δείτε τ πρόσωπο σας να φωτίζει να συσφίγγει και να επανορθώνει τα σημάδια γήρανσης. 
Δείτε το πρόσωπο σας νεότερο κατά 10 με 15 χρόνια!!
Και πάντα με φυσικό τρόπο. 

Διαβάστε περισσότερα: FBM Anagenessis - Αποτελέσματα!

28
November 2013

Μία νέα στρατηγική αντιγήρανσης, η οποία προστατεύει τα μιτοχόνδρια και τα τελομερή. 

Τί είναι τα τελομερή;

 Μικρές αλληλουχίες DNA που βρίσκονται στην «ουρά» κάθε χρωμοσώματος. Οσο το μήκος των τελομερών είναι μεγάλο, οι ιστοί ανανεώνονται και οι φθορές του χρόνου επιδιορθώνονται. Σε κάθε κυτταρική διαίρεση όμως και με την παρέμβαση του ενζύμου τελομεράση, τα τελομερή χάνουν και ένα κομμάτι τους, με αποτέλεσμα το κύτταρο να μην μπορεί να ανανεωθεί, να γερνά πρόωρα και τελικά να πεθαίνει.

Διαβάστε περισσότερα: Νέα Στρατηγική Αντιγήρανσης